Monday, 6 February 2012

hektik = penat

lub dub.. lub dub.. lub dub..

walaowehhh..
lagi beberapa minggu nak final exam dah..

walaowehh..
lagi beberapa minggu nak habis asasi dah..

walaowehh!!
pahal aku relax semacam ni -_-
erghhh..


minggu ni sangat la penat..
sepatutnya aku balik..
tapi sebab ada trip kelab pergi TAMAN NEGARA..
so follow je lah..

perjalanan trip ni agak best la..
tapi to be honest sebenarnya trip ni agak kurang seronok
mungkin sebab hanya kenal 3-4 orang je..
dan terlalu ramai perempuan..
sebab tu semua dok cover cover..
-_-
kalau lah pergi dengan budak rumah atau sekolah..
wahh..
tentu beronok-ronok..


seterusnya,
dengar cerita study week 3 - 11 March. final exam 12 March - 1 April.
walaowehh..


dah berdebar dah ni..
okay lah, nak pi basuh baju..
nak bersihkan diri..
pastu nak try spam main gitar..
kehkehkeh..


p/s: aku tertanya tanya perbezaan confidence dan capab.
*capab=cari publisiti.

kbye,

No comments: