Thursday, 26 January 2012

Test 1

wah  dah lama tak update.
aku pasti, pasti ramai yang dok tekan refresh banyak kali untuk menantikan post terbaru aku.haha ;D


okay, kembali pada tajuk.
sebenarnya test 1 baru je berlalu.
wahh, tawakkal je lah.


tujuan aku mengarang ni ialah untuk buat post yang memberi semangat.
Amboi..

semangat lah sangat kan.
haha..

tahu tak? kalau kita masa sem 1 result teruk macam mana pon..
kita still boleh dapat A untuk overall.
percaya tak?

nak aku buktikan..
cuba bayangkan..
result sem 1 kita bagi subjek fizik contohnya..
kalau dapat paling minimum lah kan..
dapat C iaitu 51 markah...
dan jumlah untuk dapat A ialah 76..
so sem 2 kita cuba dapatkan full mark 100..
so total kan..
dapat lah 151 bahagi 2 = 75.5
75.5 ni dah dapat A kalau bundarkan.
mudah kan? so takyah la study..
EH, bukan.. so sila fokus study gila gila..
hang boleh bukan tak boleh..

cuma hang perlu


wahh, aku rasa aku ade bakat nak jadi pakar motivasi ni.
sure kalah Dato' Fadzilah Kamsah.
walao.


dah la.. sampai sini je lah..
aku ingat next post aku nak buat post pasal percintaan lah pulak.
euwww.. haha..
amacam romantik tak?
haha
nantikan yea.
teruskan tekan refresh utk menjadi pembaca pertama. kah kah
perasan ;D

3 comments:

Shafiqqah Shafie said...

hehhehe amboii.. XD

Iqram Yamin said...

bgs nqb. truskn usaha. ajar la housemate! (>.<)

naqib rahim said...

-_-