Tuesday, 8 March 2011

bestnye cuti ;D



HAHAHAHAHAHA..
hari ni aku cuti..
yahoo..bestnye rase..
sungguh gembira..
tak pernah rasa happy camni ;D
HAHAHAHA

tapi...
esok da start kerja balik..
adesss..
takpe la..
esok shift petang..

oh, yea..
siapa nak beli barang TAKASIMA..
sila bagi tahu saya yea..
terima kasih..


btw..
sampai hari ni, jualan aku 0..
adess..
bila la aku nak bukak bil ni..
kesian nye T.T...
ni sebab ada cawangan baru la kat tesco tu..
tu la pasal takasima giant tak laku..
uwaaaarrgggghhhh..



korang nak tau satu benda tak?
"apabila aku melihat orang luar, aku terasa seperti kanak-kanak kerana mereka nampak sungguh matured sekali. tetapi apabila aku melihat budak star, aku nampak mereka seperti kanak-kanak kerana aku rasa aku sudah matured"


kamus:
matured=matang

benda ni tak tipu la..
serius..
muka semua macam da besar,,
da macam bapak ngan mak orang da..
HAHAHAHHA..
tapi..
ruparupanya sebaya..
adess..
abang & kakak??
segan jerkk..


lagi pon..
rupa rupa nye kebanyakan orang yang jaga kedai2 kat giant tu semua sebaya..
tapi macam orang da besar lak..



korang nak tahu tak..
sejak aku kerja kat takasima tu..
iaitu 1 march..
setiap kali break pasti aku akan makan KFC..
adess..
da muak da..
sampai la hari ke 5 iaitu 5 march..
pastu 6 march  lak aku tukar selera ke burger king..
aku sebenarnye taktau kalau kat giant tu ade food court...
da pusing2 da cari.
semua kedai camtu je..
so , terpaksa la..
-,-
agak agak esok camne ek??






oklah,

~ 9A+ spm plz..

4 comments:

Ellynn said...

hehe kelakar la.. XDD .. L.I.K.E(tak reti cari pelanggan en..)

naqib said...

ehh.. da ada pelangan la..jap2 updated jap lagi..
HAHAHHA

Muhammad Adam bin Roslan said...

eyt, bro.. x bek r poyo..
sume matured..

naqib said...

poyo?