Sunday, 20 January 2013

Minggu belajar pelajar yang nak belajar

Pehh dah masuk study weeks dah ni
2 minggu study weeks woi
Final exam 4/2 - 6/2
Pehh


Minggu study weeks aku akan bermula isnin ni
InsyaAllah
Sebab sekarang aku kat rumah dan tak bawak buku balik dan takde mood lagi
Esok malam aku akan pulang ke kampus dan malam tu rilek dan adapt dulu keadaan
Seterusnya pagi isnin aku akan mula dengan penuh bersemangat baq ang

Kakakakakah ye ye jeeeeeee

Apa-apahal doakan aku yeeeee :)









Nota kaki: aku nak main dota tengok tv puas puas dulu 2 hari niiiii. Kakakakakah