Wednesday, 8 February 2012

luahan [jangan baca]

sila jangan baca jika anda tidak mahu terkena allergic


naqib, Y U NO studying!

semenjak duamenjak tigamenjak ni..

aku sentiasa rasa stress dan tertekan..
aku rasa macam aku dah banyak gila ketinggalan..
aku rasa aku macam dah tiada mood nak belajar..

padahal final exam tinggal lebih kurang sebulan sahaja lagi..
walaupun aku dah deactivate facebook..
tapi still rasa malas malas dan malas..

hmmm..
bila tengok semua orang dok study aku rasa aku ketinggalan gila kot..
macam mana nih??

aku nak buka slide notes pon malas..
nak buat tutorial pon malas..

hmmm.. camne nak fokus ni..
dah la result quiz dan test satu agak kurang memberangsangkan..

sekarang aku lebih suka dok lepak dengan member tak pon pergi tidur.
tak tau asal aku sekarang suka sangat tidur..
-_-

arghhhhhhhhhhhhhhhh !!!
tak boleh jadi ni.
aku  kena buat solusi.
start dari hari ni.
aku akan sentiasa fokus.
abaikan semua perkara.
be the best!!

yeahhhh.. semangat mari lah semangat.. *nyanyi*

aku  pasti boleh ! ;D

9 comments:

nadhirasyafiqah said...

semangat ! semangat ! hehe

naqib rahim said...

ohh yeahh ;D

Azzam Yani said...

insyaAllah naqib...ak doakan semoga Allah bagi pedoman utk ko jd rajin and berjaya...don't give up..:)

naqib rahim said...

thanks azzam :')
terharunya :)

Shafiqqah Shafie said...

chaiyokk!!

naqib rahim said...

terima kasih... chaiyokkk ;D

Adibah Ishak said...

jangan baca tapi sy baca juga..XD

solusi nya mungkin anda kena keluar dari zon selesa.. kadang kala zon selesa itu membunuh.. ^-^V

all da best.

Anonymous said...

nasihat dari seorang sahabat yang tidak berapa berjaya. sentiasa meningatkan sahabat lain agar tidak "terhanyut" pasti anda juga tidak akan "terhanyut". tqvm

naqib rahim said...

thank you :)
insyaAllah :)