Tuesday, 11 October 2011

harry potter edisi terhad !

disebabkan aku tak tengok lagi harry potter and deathly hallows part 2.
yang sangat sangat buat aku curious ni.
jadi aku akan mereka plot untuk cerita itu.

yang pertama sekali ini ialah dalam bahasa melayu. malas nak gune ggogle translate mcm dulu.*eh kantoi lak*.
so, tak dapat buat bahasa english.*bahasa korea memang tak la*


cerita bermula selepas voldemort berjaya mendapat elder wand.

pada pagi yang indah nian, dimana burung hantu mahupun vampire twilight seperti edward cullen sedang enak berburu.*eh salah cerita*. di saat semua mata masih tertutup rapat menghayati mimpi masing masing
tiga sahabat karib ini berusaha untuk mencari hocrux untuk dimusnahkan.
mereka ialah harry potter, hermoione dan ron. tiba-tiba voldemort berjaya menjumpai mereka.
pagi yang indah kini sudah gelap. awan biru bertukar hitam. burung gagak berterbangan memeritkan suasana pagi itu. maka berlakulah dialog antara mereka.

harry potter: woi hang duk kacau aku ni wat po. pogi la
hermoione: entah, sibuk je. ni meme nak keno ni. tombok kang
voldemort: HAHAHA*gelak sopan sikit* aku datang ni sebab sebab sebab sebab. (alamak takde idea dah nak mengarut) HAHA


maka cerita ini pun bersambung. iklan ~

4 comments:

mayday said...

nak pinjam semua series tu! nak cuba layan..

.sarahshamsudin. said...

hahahaha.. ;D
tahniah.. dh bole jd director..

Shafiqqah Shafie said...

eh knp nak ada bahasa korea plak aihh??hahahah xD
pun blh la reka2 ni hihi

aku budak baru said...

hiho. mana jumpak belog perempuan jahat ni? *tetiba