Wednesday, 20 July 2011

kisah PUNCAK ALAM

bangun pagi, gosok gigi....

cer dengar lagu ni dulu :)

haha, okay.
ini ialah jadual group F4 :) my group

dan ini ialah gambar bilikku :D (A2307/C5)

kemas kot. korang ade?
nilah bilik paling kemas yang ade  kat puncak alam tu.
bilik lain semua berserabut+bersepah.
lebih-lebih raflesia ;D

tak caye ke?
usha ni
ade korang nampak sampah. bukan sampah je, habuk pon takde. :)
terima kasih terima kasih. puji la lagi :)

haha, yang tu gambar bila tu? sebelum exam ke?
haha.
sekarang bapak bersepah.
malas nak cakap.
ni barulah orang panggil genius :)

korang ade bende ni? bende ni ade 3 biji kat bilik aku.
melekat je kat dinding.


ini view dari bilik aku. memang tak lawa =..='
ini waktu malam.

ini tandas dan bilik air.

dan ini pulak.
peffetttt :D

hahahahahhahahahahhahahahhaha

dan ini pulak ialah dugaan aku :'(

demn.

sebenarnye banyak lagi gambar nak upload.tapi macam lambat + malas.
ok lah.

lepas ni aku akan kurang kan menulis di sini.
sebab. kan nak jadi best student :)
so, kene fokus la.hha

:-sambung buat quiz bio. =..='

5 comments:

izzaty marcella said...

saalutttttttttt ;D

naqib rahim said...

haha,trimas :D

Anonymous said...

thank you

Kay Aiden said...

wah kemasnya bilik dia...eh..comel nya bnda warna biru tu..bagi lah satu..haha

aida aizun said...

amboi...nak kne bdk nie...ske2 ati ko je nak kutuk blek kat raflesia ye???hahahaha nway,smoge b'jye jd best student...=)