Tuesday, 26 July 2011

berfikir fikiran terfikir memikirkan difikir

semenjak duamenjak tigamenjak empatmenjak limamenjak ni.
aku sering terpikir.
kalau sekolah ada sekolah satu jantina.
universiti pon mestilah ada kan?
so, kat mana la ek?



di sini aku nyatakan beberapa kebaikan universiti satu jantina :D


kebaikan: dapat lebih fokus, dapat mengelakan maksiat, dapat menjadi dan mewujudkan dayasaing yang lebih sihat.


kalau tiada lagi universiti satu jantina, aku harap.
orang teratas di kementerian pengajian tinggi tetiba terbuka la blog ni dan terbaca post ini. serta terbuka hati untuk menyatakan usul di parlimen agar pemimpin masa depan akan lebih berkepimpinan.*dah tak tau nak tulis apa dah* haha

p/s:kajian menunjukkan sekolah satu jantina lebih perform daripada sekolah campur.*betulkah kajian ni* haha
tak caya? cuba google :)

1 comment:

farihajafery said...

haha kalau sampai bila bila nak satu jantina pun susah kan ? nanti tak pandai nak mix dengan orang haha