Sunday, 21 October 2012

Post tangguh tangguh

Baiklah ini merupakan edisi tertangguh sekian lama.
Sebenarnya lama dah aku nak tulis tapi setiap kali nak tulis tu jeeee tetiba rasa malas.

Kali ni pun malas gak.
So sekian terima kasih.
EH?
Kahkahkah

Baiklah seperti yang sedia maklum, aku telah masuk ke Fakulti Perubatan, UiTM Sg. Buloh.
Mesti orang tanye,
"Eh, Sg. Buloh ada UiTM keeee?"
Untuk pengetahuan Sg. Buloh ada UiTM ye tuan tuan puan puan.
Setakat ni khas untuk year 1 hingga year 3 pelajar perubatan.
Year 4 dan year 5 kat Selayang.

Sejujurnya masa hari pertama sampai, aku rasa agak sedih jugak la.
Pasal keadaan blok yang "terlampau baru"
Memang susah nak gambarkan dengan deretan huruf-huruf.
Aku pun tak ambik gambar.
Lagi pun masa lepas Pre-Med hari tu, lepas dapat result UPU aku expect dapat lah rumah kat RC1 (blok lama dari blok RC 2 iaitu blok aku sekarang).
Pasal RC1 agak lawa jugak lah bilik dia, besar dan teratur.
Tapi apa nak buat...
Walaubagaimanapun sekarang keadaan lebih baik.
Boleh lah hidup.

Pada hari Jumaat yang lepas, kitorang ada Progress Test untuk General Module 1.
Soalan agak susah, tapi bertawakkal je laaaaa.

Next post aku borak lagi panjang siap ada gambor gambor lagi.
Tungguuuu jeeeeee
*bajet*

5 comments:

Normyzatul Akmal said...

yeay update update (❁´◡`❁)

pocong sesat said...

yeayyyy..update sudahhhhhh ..weeee

naqib rahim said...

malassssssssnyeeeee haha :P

mr. projezt said...

yes "terlampau baru" mmg merupakan masalah yg besar

naqib rahim said...

haha tu la pasal ;D