Saturday, 18 February 2012

test 2 oh final

(monolog dalaman)
amboi, pejam celik celik lagi seminggu lebih je dah nak test 2.
bapak la..
cuak seyh..

tapi aku pelik..
pahal ada je masa untuk main dota ni..
kenapa kenapa?
HAHA

relax la kan..
test 2 je pong.. -________- #amboi


lepas tu, seminggu lepas test tu..
hmmm..
12/3 kot..
dah final dah..
walaowehhh..
tapi gaya macam tahun depan je nak final


bila lah aku nak ada mood study ni ek..
asal duk nak study je "TER" bukak twitter , facebook..
pastu memang "TER" lalai la kann..

senang cerita semua ter la..
bukan sengaja pon..
kan kan..

erghhhhhhh

dah lah..

dari saat ni..
aku akan bermati-matian untuk menempuh baki sem ni..
ingat bermati-matian dan berhempas pulas..
wahhhh..

ehh, bukan dari haritu aku ada post ke pasal ni?
erghhhhhhhhh -_-


p/s: wish me luck please.
4.00 flat :)
amin


No comments: