Wednesday, 19 October 2011

awkward moment

tadi aku bangun awal,
dengan penuh semangat untuk mengambil test listening, reading n writting muet.
maka aku pergilah ke tempat test dengan penuh bersemangat waja ! (sambil nyanyi lagu inilah barisan kita)



rupa rupa nya.

cissssss
salah tarikh, rupanya 19 NOVEMBER 2011 bkn oktober.
buat malu + penat jek.


 tapi yang peliknya aku dah buat sticky note ponnnn tak perasan lagi.

=..='

tapi nasib baik ada seorang lagi kawan satu lecture aku,
dia pon salah tarikh.
so takde la malu sangat
kiranya bahagi dua la malu tu.
tapi still malu.
damn !


so, kesimpulannya, tengok lah tarikh tu betul betul.
urghhh !

18 comments:

.sarahshamsudin. said...

;D

Muhammad Adam bin Roslan said...

haha.. naqib2.. :)

hasmila said...

hihihi pengajaran . ramai kot salah tarikh

fasha said...

semangat gilerrrr !

Sis-Lin said...

heheheh 19hb Nov tu..besday Sis.. :)

naqib rahim said...

HAHA, segan gile kottt -,-'

kyOkoHayaShi! said...

hi. jus drop by :)

MuniRAH Kadir said...

sabo!! lagi sebulan dr skunk...heheh

naqib rahim said...

haha, okay2 sabo2 :D

Sharmimi said...

same laaaa ade budak kat tmpt amek muet smalam datangggg untuk listening sume tuuuuu! hahaha

Shafiqqah Shafie said...

haha..saya pulak mimpi kena amik test hari tu..pehh memang ngeri la sebb tak ready lagi..haha..

NiSha said...

hye..
blog walking sini..

hehehe excited nak exam ni semangat yg bagus.. hehehe
aper pun good luck untuk 19/11/2011

http://heandsheloves.blogspot.com/
Nisha

ila said...

seb baik kwn tu egtkan

umie said...

ha tu la cuai sangat..
salam perkenalan..terjah dr blog ben ashaari..follow u..:-)

Gadis Kidal (^_^) said...

hahaha sama la... mmber suma tnya ko bila test? 18hb..huhu.. so mlm 17 tu leyn jejalan lagik... dlm kol 11 bru nk tgok bku.. tgok2 jadual exam muet.. 19hb.. haha suma kwn2 kna tpu trmasuk sy skali.. =) smngt!

mas saari said...

salam kenal dari blog Ben!
tahniah terpilih blogger pilihan BA..

ekin.. said...

haha...lawak sgt..alahai..

naqib rahim said...

;D