Monday, 27 June 2011

pagi di puncak alam

*disebabkan aku tiada cable hanset, so tiada gambar dapat diupload*


pada pagi yang hening, ditemani tiupan angin yang sepoi dan burung menyanyi.serta bunyi construction kat depan tingkap blok aku ni -,- dan sekarang aku berada di dalam bilik. kemudian aku on laptop. bukak facebook tapi access denied -,-' bukak blog. tak tau nak buat apa -,-' pasang lagu kuat kuat. tiba-tiba kendengaran perut berbunyi.eh,abaikan.-,-' lepas tu aku melihat folder movie.-,-' tiada cerita. aku memandang kearah katil dan bantal. rasa seperti diawangan.-,-'  * sambungan di bawah post ini *


pagi ni, kelas aku habis awal. :))) *smile nak banyak je*
so, kiranya sekarang aku tiada kelas lahhhh. :)))
dan sekarang aku kat bilik lahhh :)))
tapi,
next class petang ni pukul 2.10 :(((*eh,masam pulak*
so, sekarang aku nakkkkkkk

 TIDURRRR .*zzzzzzzz*


*sambungan cerita di atas* lepas itu aku memandang buku physics yang cute-,-' aku bukak.aku lihat.aku bermonolog seorangan."okayy,tak paham". lepas tu aku fikirkan akan katil. aku stoppppppppp tulis. study physics laaa-,-'


p/s:tadi aku dah ambil kat pelajar :)

4 comments:

fasha said...

aku pun dah amik kad pelajar :D

naqib rahim said...

haha :)

Ellynn said...

eh, mmg tak mandi en.. terus membuta je ye.

naqib rahim said...

mne ade..mandi la.. ;)