Wednesday, 15 June 2011

lover :)

Perbualan di antara perempuan A dan B
A : "Weh kau tahu tak boyfriend aku call aku 3x sehari, love of my life (sambil buat muka mintak kaki)"
B : "Oh really? lover aku call aku 5x sehari (muka bangga)
A : Bestnya, banyak credit lover kau?
B : Taklah ni connection wire-less
 
A : (Muka tak puas hati) hmm.. Pukul bape dia call? 
B : SUBUH, ZOHOR, ASAR, MAGHRIB and ISYAK. Nak romantik aku pulak call DIA pukul 2-3 pagi macam tu. Masa Dhuha pun ada.
p/s: faham tak?
ya,allah.sekiranya aku jatuh cinta pada seorang wanita.berikanlah aku jatuh cinta pada wanita yang mencintaimu.supaya aku dapat sentiasa mendekati dirimu dan mengingatimu.