Friday, 1 April 2011

resign


tajuk di atas sudah cukup untuk menceritakan segalanya.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..
(errkk..tercekik lak)


ok cukuplah tulis benda tak matured tu..


kembali kepada tajuk..
resign iaitu bermaksud berhenti dalam bahasa inggeris..
sila la google kalau tak caya yea..

hari ini..
eh semalam...
aku da berhenti secara rasminya sebagai sales assistant di takasima health mart..
sebab aku berhenti ialah kerana ingin merasai cuti sebelum melanjutkan pelajaran..
(muka serius)

kalau nak kira-kira rasanya da cukup sebulan la aku kerja..
ulang sekali lagi..
SEBULAN
lama tu..
ingat senang ke..
orang lain semua duk goyang kaki kat rumah..
aku kais pagi kais petang mencari nafkah..

hebatkan?

aku start kerja pada 1 mac 2011..
dan berenti pada 31 mac 2011..


macam-macam pengalaman aku dapat..
terima kasih la kepada pihak pengurusan takasima kerana sudi menerima aku kerja..
dan juga minta maaf sekiranya ada buat salah terutamanya dalam buat daily sales dan stock cart tu..
thank you



p/s: sekarang mengira hari untuk dapat gaji..TEEHEEE ;D
(gaji masuk 7 haribulan ni)
lame kan?

7 comments:

Muhammad Adam bin Roslan said...

kjap gle naqib.. huhu

cik izzaty said...

ape larh..mcm ne nak jd superman...

Ellynn said...

hehee.. wa, baru cari nafkah sebulan..
btw, mmg best goyang kaki kat rumah.. macm queen! tapi pada masa yg same jadi maid =.=.. eh2 dah dpt gaji nanti, sila bawa saye gi jaln2(belanja makn jom).. tak sabr nihhh.

naqib said...

@adam: ok la tu..sebulan lame gak..HAHA

@izzaty: hahaha.boleh nye ;D

@ellyn: haha..gaji pon cukup2 makan jek..HAHA ;D belanje gula2 boleh la..

Ellynn said...

gula?? boleh la drp tak de langsung.. nak gula bayk2.. bukan untuk dimakan tapi tuk buat collection. hahaha XDDDD

naqib said...

ehh,gula2 dpt 1 je..
haha ;DD

Ellynn said...

ala.. satu je?? mana cukup utk buat collection. kedekutnya... bagi la bayak2.. gaji banyak enn en en. :DD