Thursday, 28 April 2011

many ceritas

weehhh..
result matrik dah keluar dah hari ni..
gi la check...

tet tot tit.....
KOLEJ MATRIKULASI NEGERI SEMBILAN

ohh..
alhamdulillah la dekat..

.............................................................................................................................................

iklan jap:-
tahniah kepada man utd :)) boo barcelona

.............................................................................................................................................

okayy..
tajuk lain..

INTERVIEW MARA..
masa 26 hari bulan yang lepas...
aku ada menghadiri interview mara di ape ntah name tempat dia..
tapi kat Shah Alam la..

interview dia sesanggat la peliks...
kami di suruh untuk buat jambatan mengunakan spagheti..
=..="
hmm..
rase tak puas hati sikit la..
kalau boleh nak buat sekali lagi..
nak pulun betul betul..
masa tu..macam gemuruh..
tula nak speaking gaya harry potter pun susah..
haisshh...
takpe la..
ade rezeki ade la..
=))

.............................................................................................................................................

sekarang saya mahu review filem :))
(saya pulak)
masa minggu lepas..
kat wangsawalk n alamanda
saya berkesempatan untuk menonton  SENJAKALA dan cite justin bieber(yuckss)..haha

cerita senjakala tu walaupon tak best..
haha..(jujur)
tapi ade la jalan cerita..
boleh je kalau nak tengok seisi keluarga =)..

mana kala pulak..
cerita justin bieber..
hmmmmm..
NO COMMENTS...
maybe tak paham sangat kot..
yela sebab tak da subtitle..
lain kali letak la subtitle oi..
=..="..
ape la...
buat la subtitle 3D gak..
haha..
abaikan...

.............................................................................................................................................

and now..
im waiting patiently and very hopeful for the UPU result..
ohh god..
please give me UNIVERSITY MALAYA..
please.. :)


p/s: how many more holidays left yea??

No comments: