Wednesday, 16 March 2011

tahu kah anda?

weh weh..
nak tau tak??

ranking kedai aku antara semua kedai TAKASIMA :D
HAHHAHAHA..

ignore spelling highiers -,-

hebat tak?
HAHAHAHAHA
ke-5 kot..
daripada 18..
okayy la tu =))..

yang tu untuk area klang valley je..
(aku tak tau lak nilai tu area lembah klang -,-")

korang nak tau lagi tak??
kedudukan aku antara semua staff TAKASIMA..


HAHAHAHAHA..
hebat kan??
tempat ke-35 daripada 35..
=,="..
(asal aku pergi tulis benda ni)

takpa la..
benda ni menjadi semangat untuk aku terus maju, usaha, jaya kehadapan =)
p/s: tolong lupakan perkara ni.



lagi satu..
benda ni memang paling hebattt..


benda ni aku ambik gambar masa nak beli seluar track suit kat giant tu..
aku nak try la pakai..
pastu..
ada pulak benda ni kat tempat changing room =,="
siot..
ada cctv lak..
adess..

(apa lagi..masuk oh.tidak la.. kredit tu nqb) =)




tapi jangan lupa ada lagi benda hebat selain tsunami yang berlaku di jepun..
iaitu,,

RESULT SPM ! ! !

bismillahitawakkaltualallah...




~9A+ SPM PLEASE.
amin..

4 comments:

Azzam Yani said...

whey..sengal..hack2 pulak...;P

naqib said...

eh,,
betul la..
:DD

norhikmah said...

tu nama saya ranking ke 28 :)
hehe teruskan usaha okayy .
pergi dinner tak ?

naqib said...

tak..
sebab 22 nak gi ipoh untuk amik result..