Monday, 28 February 2011

progression - DOTA

dota?
apa tu?

siapa tahu dota tu apa?
=..=

haha..
Defense of the Ancients (sering ditujukan sebagai DotA) merupakan suatu peta yang boleh diubah dalam permainan video Warcraft III: The Frozen Throne, berdasarkan peta "Aeon of Strife" dalam permainan Starcraft Blizzard. Ia merupakan suatu permainan strategi tertumpu kepada pertempuran pahlawan. Tujuannya adalah untuk memusnahkan pangkalan lawannya dengan menggunakan pahlawan sendiri bersama pahlawan-pahlawan bersekutu dan pejuang-pejuang bersekutu AI lain bersama "creeps". Turut sama konsep permainan video peranan, pemain akan meninggikan tingkatan pahlawannya serta menggunakan emas untuk membeli kelengkapan dalam usaha untuk mengalahkan pasukan lawan.

sumber dari wikipedia

masa cuti cuti camni, memang setiap hari la aku main game ni :D
kadang kadang sampai 6-7 game sehari .
hahaha

cuba tengok destop gambar apa??


haha, menarikkan..
ada garena lagi :D


ada juga orang yang buat destop camni ;D
nak tau siapa??
cari sendiri la ;D 

selalunya aku main kat garena..
takde la macam ada orang tu main dengan AI ;D

haha..

add la kat garena yea =)







sebenarnye takda idea nak tulis benda ape.so tulis la pasal game ni =D

2 comments:

Azzam Yani said...

bobot nk kene nih!!! =.=

naqib said...

eh??

hahaha ;D