Wednesday, 2 February 2011

MITSHUBISHI kancil

tadi ialah kali pertama aku membawa kereta..
selepas tunggu lesen L untuk siap selama 3 minggu..-,-'

ala,bukan susah pon nak bawak kancil.setakat mati enjin 20 kali dan terhenjut-henjut tu biasa la..
betul tak?

selama 2 jam tu.
aku telah diberi "pujian" tajam daripada tenaga pengajar aku..
tapi tak pa..
dia tak tau,dia bakal melahirkan MICHAEL SHUMACHER malaysia :D
HAHA..

nak tau tak??
tadikan, aku usha LIVE depan mata..

cerita nya begini:
masa bawak dengan penuh berhemah tadi.tetiba ada seorang perempuan ni yang bawak depan aku.dipendekan cerita.dia terlanggar tiang tepi jalan tu..
wakakaka..da retak kereta kancil eksklusif tu..
habis pakcik yang ajar aku pun keluar kereta gak..
ada la tinggal corak-corak kat tepi kereta tu.:DD

tadi aku belajar macam macam..
belajar parking,3 olah gerak,naik bukit dan macammacam lagi la..


SO..
kalau ada sesiapa nak race boleh la set masa dan tempat okayy??

HAHA


haaa!!!
ada satu lagi cerita..
tau tak??tadi masa kat sana..
kan ada orang ni nak pergi tempah untuk ujian komputer kot..
camni perbualan mereka~

orang tu: cik saya nak tempah tuk komputer test
cik kaunter: ohh..bila encik nak??
orang tu: hmm hari rabu minggu depan boleh
cik kaunter: rabu?ok..transport or datang sendiri..
orang tu: datang sendiri..
cik kaunter: naik pe??
orang tu: motor!!!

HUH!!!
korang paham tak??
tak paham tak pe la -.-'

sekian~

6 comments:

Ellynn said...

hehe belagak en mati enjin 20 kali.. mesti kena pukul/cubit dgn pegjar.

p/s: if perempuan pegjr layan lemah lembut wlaupun 50 kali mati enjin ;p

wahh gelakkn org langgr tiang ye.. enth2 u pun laggr tiang tu soon.XD

bab tempah test com tu mmg tak fahm =.=

naqib said...

HAHA..
bab test comp tu makne nye org tu xde lesen lagi la nak amik lesen tpi dia da bwk motor gi tempat akademi tu!!!
HAHA

Azeem said...

haha

**weh, aq x suke berblog. tp, kali ni aq minat lak baca blog kau.

hahaha, agak best ar mati enjin 20kali.
haha, msti best kan kene puji, huahahahaha. bt, gudluck ar weih.

aq tak pegi buat L lg, haha cam haram pemalas.

*bhgn last tu mmg power.baru nak amek komp test, tp dah bawak motor. psoalannye, mane die ade lesen, haha. tahan je tahan je, masuk lokap. huhu, biar blacklist takleh amik test terus.


hahahaha, sorry menyibuk

naqib said...

HAHA..
thx weh:))

mayday said...

hahahaha hampeh mati enjin berpuluh kali! time yah dulu never ever mati enjin tau tak. kena tekan minyak lebih jangan malu malu!all the best dude

naqib said...

HAHA