Wednesday, 26 April 2017

sosial media

Bulan 7 ni umur dah 24.
Makin meningkat umur aku.

Aku ingat nak upload gambar banyak kat sosial media.
Sebab nanti kalau dah kerja dah jadi specialist ke boleh tengok tengok balik gambar masa student dulu.
cehh.
Takpun nanti boleh tunjuk kat anak anak.
Lmao

Tapi aku taknak orang tengok.
Hahaha

So apaaaaa nak buattt.

Aku plan nak buat instagram baru.
Gigih jugak idea ni!

Wednesday, 12 April 2017

Cabaran!


Start dariiiii sekarang!

Tuesday, 4 April 2017

Tryhard!

Serius terasa debaran pro exam.
Lagi 3 bulan je.
Sangat sangat nak dekat.

Aku kena start tryhard untuk exam ni.
Kene mula berlari!

Chaiyok!

Monday, 3 April 2017

Day 1 psy

Harini hari pertama psy.
Pro exam lagi 98 hari je lagi.

Dan malam ni tetiba selsema.
So aku nak tido awal bangun awal pastu study sikit esok
Please la ada eustress nak dekat exam ni.
Moga batch 10 uitm medic semua lulus dengan cemerlang.
Amin.