Wednesday, 30 December 2015

Periksa pcm

Dear diary,

Cehh aku nak acah acah macam menulis di diari nii.

Tadi aku ada exam.
Exam osce primary care medicine atau bahasa singkat dia pcm.
Ada 2 kes.
Dyspepsia dengan hypothyroid.

Tapi sejujurnyee aku rasa macam exam ni macam bukan macam exam.
Rilek sangat.
Mungkin dah terlalu banyak exam kot.
Tak rasa cuak pun nak exam.

Ni lagiiii bahaya sebab takut tak stimulate semangat nak belajar.

Tapi rasa cuak tu datang masa 10 minit masa tunggu nak masuk ke bilik exam.
Nasib baik lepas duduk mengadap primer dengan doktor dah tak rasa cuak.

Okay posting depan aku posting surgery pulak.
Sekian.

Wednesday, 16 December 2015

2015 dan 2014 sikit

Sebenarnyee aku post gambor ke sini sebab aku nak clearkan henset aku.
Memori dah penuh.


Elektif masa year 2

Housemates palam

Posting rural teluk intan


Group rural

Posting rural

Cuti

Scuba

Raya

Rumah terbuka

Mds

Stalker

Bali

Bali lagi

Bali lagi lagi


Dah la cukup la.
Letih jugek sebenarnye upload guna henset nii.
Tapi banyak jugak gambar lagi nii