Thursday, 28 November 2013

Kembali

Aku nak tulis keeeeembaaaaliiiiiiiii

Wednesday, 28 August 2013

cuti cuti







1000 jam lebih main dota 2 =_=

Monday, 22 July 2013

Final exam!

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم 

ya Allah, sesungguhnya tiada perkara yang mudah melainkan kau jadikan mudah. Oleh itu, permudahkanlah kami untuk menghadapi peperiksaan akhir semester dua ini. Berilah kami kejayaan yang cemerlang.

amin.
Final exam sem 2
A
Bismillahitawakaltu'alallah

Thursday, 18 July 2013

Saturday, 6 July 2013

Study Week




Bermula...

Bismillahi tawakkaltu 'alallahi, walaa haula wala quwwata illa billah
Final 22-24 Julai

Monday, 1 July 2013

Friday, 8 February 2013

Cutiiiiiii


Cuti sem sampai 24/2/2013

P/s: Cuti puas-puassssssssss

Sunday, 3 February 2013

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Ya ALLAH, sesungguhnya tiada perkara yang mudah melainkan Kau jadikan mudah. oleh itu, permudahkanlah kami untuk menghadapi peperiksaan akhir semester ini. berilah kami kejayaan yang cemerlang.

amin.

 bismillahi tawakkaltu alallah


p/s: final examination semester 1. 4/2/2013 - 6/2/2013

Sunday, 20 January 2013

Minggu belajar pelajar yang nak belajar

Pehh dah masuk study weeks dah ni
2 minggu study weeks woi
Final exam 4/2 - 6/2
Pehh


Minggu study weeks aku akan bermula isnin ni
InsyaAllah
Sebab sekarang aku kat rumah dan tak bawak buku balik dan takde mood lagi
Esok malam aku akan pulang ke kampus dan malam tu rilek dan adapt dulu keadaan
Seterusnya pagi isnin aku akan mula dengan penuh bersemangat baq ang

Kakakakakah ye ye jeeeeeee

Apa-apahal doakan aku yeeeee :)









Nota kaki: aku nak main dota tengok tv puas puas dulu 2 hari niiiii. Kakakakakah

Sunday, 6 January 2013

Tahun baru baru

Sekarang dah masuk tahun 2013. Pejam celik pejam celik aku dah pun nak masuk umur 20. Amboiiiii DUA PULUH!!! hahahah power power. Tapi tahun ni macam aku tak rasa sangat dah tahun baru :'( . Sebab cuti untuk new year sehari jeeeee. Aduhaii...

So sekarang aku nak tulis apa yang berlaku pada tahun 2012. Yelaa nanti dah tua, boring boring bolehlah baca balik blog ni yedokk. Haha

So, 2012 merupakan tahun aku habis asasi palam, dan juga aku masuk degree di Sg. Buloh ni.
Alhamdulillah tahun 2012 banyak kenangan manis.
Aku dapat sambung belajar dalam bidang perubatan di UiTM.
Alhamdulillah juga tahun 2012, tahun aku mendapat 4 untuk pointer upu dan juga untuk band Muet.
Tahun 2012 juga merupakan waktu yang aku menganggur selama 6 bulan di rumah makan, tidur, dota, tv, main game, makan, tidur. HAHAHA heaven gilaaaaaaaaaa waktu tuuuuu.
Tapi sekarang....


Tahun 2012 ada banyak kenangan di Puncak Alam, di Shah Alam waktu Pre-medic dan juga di Sg buloh seperti sekarang.

Pehhh penat jugak tulis panjang-panjang ni rupanyeeeee.
Haishhh aku pendekkan sudah la yea..

So, 2 minggu dari sekarang aku akan menghadapi progress test untuk module muscoskeletal system.
dan lagi sebulan aku akan hadapi exam final semester. (4/2/2013)


InsyaAllah, aku akan cuba buat yang terbaik.
Aku akan cuba jadi yang terbaik.



p/s: aku tak tau nak tulis ape kat ruang p/s ni sebenarnye.. ah sudah la chow.
wish me luck !