Wednesday, 29 August 2012

cuti daaaaannnn ia berlalu




Sebenarnya cuti ni sekejap sangat, patut kasi cuti 2 tahun lah. Amende 5 bulan je. Tak feel langsung


Cuba usha lawa tak wallpaper destop aku. Wakakakakaka penat aku hias der.

Kalau dah masuk belajar, takde lah internet laju. Camne nak main Dota!


Ni profile dota 2 aku. Baru main sejak habis asasi haritu dapat beta key. Kira-kira baru 300 games da main. Yang kalah tu sebab dapat team yang kurang hebat lah. *ayat sopan* Baca: noob


Ni profile garena aku. Aku tak berapa suka sangat dota 1 ni sebab banyak MH, leaver, spoiler game dan lain lain. Baru level 31 account garena ni. Dah lama tak main sejak ada dota 2.



Yang ini lah semua aktiviti aku sepanjang cuti 5 bulan ni. 
Lepas ni dah kena belajar balik dah. Dah lama tak menulis dan berfikir dah ni. Haha
Sabtu ni dah daftar =_=
aduiiiiiiiiii





P/s: Harap-harap kat sana ada team dota jugak. HAHA

Tuesday, 21 August 2012

Selamat Hari Raya


Maaf Zahir dan Batin