Tuesday, 10 July 2012

Pra-ubat

Program ini merupakan program pendedahan awal kepada pelajar lepasan asasi sains UiTM dan bla bla bla..

Erghh amende lah aku tulis camni
Stret to the point terus senang

Masa mula-mula aku menempur program ni agak culture shock jugak, sebab  program ini mengajar kami untuk menjadi skema + nerd dan sebagai nya.
Aku ni dah la rock mana masuk mende-mende camni.
Oh yeahhhhhh!
Setiap hari kene pakai kemeja, tak boleh pakai jeans dan bla bla bla..
Tapi se-rock rock batu pun akhirnya cair jugak.
Kah kah kah ape punya peribahasa lah.


Walau ape pon, program 5 minggu ni best dan seronok jugak lah hampir semuanye,
sebab sangat enjoy lebih lebih duk luar ye dok. (Baca: Kolej Jati)

Pagi pergi kelas, tidur dalam kelas buat perkara berfaedah yang lain, kemudian petang balik.
Di kolej boleh lah bermain Counter Strike, Fifa 12 dan DOTA! (Tolong bukan tengok anime)
Nak keluar main game yang masuk kan koin pastu dapat patung angry bird pastu kene tipu, main basketball arcade, futsal, bola sepak, karok, boling, badminton, ping pong, menjimba, men9gag, menstalking dan mengutu pun boleh.


Dan akhirnya ada exam.
Contoh exam ospe, mcq dan saq.
Tak terasa tension dan stress langsung rasanya exam ni.
Lagi stress masa nak dapatkan patung kat arcade tu.
Erghh tensen pulak ingat.
Kahkahkah


kredit gambor: Syarul, Hasan, Zul


p/s: Goodluck!

8 comments:

Anonymous said...

haha btul2..

Normyzatul Akmal said...

waa daa update. seronoknya korang :)

Anonymous said...

ospe or osce??

naqib rahim said...

anon1: haha

myza: beronok-ronok :D

anon2: ospe!

Shafiqqah Shafie said...

good luck! waa bestnyaa.. tapi kan..kan.. perempuan lagi ramai dari lelaki laa..hihi k saja je..

naqib rahim said...

thanks :D aah perempuan lagi ramaiiiiiiiiiiii..
perempuan ni tu la masalah nye, tak tau nak mengalah. haha :D

Afi Yazid said...

Goodluck bro palam! xD

naqib rahim said...

thanks sys palam! xD