Friday, 24 February 2012

test 2 oh final

Sebenarnya sejak kebelakangan ni, aku jawab quiz begitu teruk sekali
banyak gile tak paham bhai
macam mana ni
test dua minggu depan
final dua minggu depan

come on come on *mind set*
test 2 :
bio & math (1/3)
phy (5/3)
chem (6/3)

aku kena score. wajib !
ok lah nak gi mandi, baru habis main futsal ;D

goodluck to all asasians. betul ke aku eja asassins eh? -.-

haha pape la

Saturday, 18 February 2012

test 2 oh final

(monolog dalaman)
amboi, pejam celik celik lagi seminggu lebih je dah nak test 2.
bapak la..
cuak seyh..

tapi aku pelik..
pahal ada je masa untuk main dota ni..
kenapa kenapa?
HAHA

relax la kan..
test 2 je pong.. -________- #amboi


lepas tu, seminggu lepas test tu..
hmmm..
12/3 kot..
dah final dah..
walaowehhh..
tapi gaya macam tahun depan je nak final


bila lah aku nak ada mood study ni ek..
asal duk nak study je "TER" bukak twitter , facebook..
pastu memang "TER" lalai la kann..

senang cerita semua ter la..
bukan sengaja pon..
kan kan..

erghhhhhhh

dah lah..

dari saat ni..
aku akan bermati-matian untuk menempuh baki sem ni..
ingat bermati-matian dan berhempas pulas..
wahhhh..

ehh, bukan dari haritu aku ada post ke pasal ni?
erghhhhhhhhh -_-


p/s: wish me luck please.
4.00 flat :)
amin


Sunday, 12 February 2012

pelajar ini

pelajar yang sedang anda layari blognya ini sedang berhempas pulas untuk menghabiskan baki sem yang tinggal.


*kononnya -_-

Wednesday, 8 February 2012

luahan [jangan baca]

sila jangan baca jika anda tidak mahu terkena allergic


naqib, Y U NO studying!

semenjak duamenjak tigamenjak ni..

aku sentiasa rasa stress dan tertekan..
aku rasa macam aku dah banyak gila ketinggalan..
aku rasa aku macam dah tiada mood nak belajar..

padahal final exam tinggal lebih kurang sebulan sahaja lagi..
walaupun aku dah deactivate facebook..
tapi still rasa malas malas dan malas..

hmmm..
bila tengok semua orang dok study aku rasa aku ketinggalan gila kot..
macam mana nih??

aku nak buka slide notes pon malas..
nak buat tutorial pon malas..

hmmm.. camne nak fokus ni..
dah la result quiz dan test satu agak kurang memberangsangkan..

sekarang aku lebih suka dok lepak dengan member tak pon pergi tidur.
tak tau asal aku sekarang suka sangat tidur..
-_-

arghhhhhhhhhhhhhhhh !!!
tak boleh jadi ni.
aku  kena buat solusi.
start dari hari ni.
aku akan sentiasa fokus.
abaikan semua perkara.
be the best!!

yeahhhh.. semangat mari lah semangat.. *nyanyi*

aku  pasti boleh ! ;D

Tuesday, 7 February 2012

tujuan

mulai hari ni, aku akan mengurangkan jumlah penggunaan internet dan games.
aku tidak akan sentuh dota sampai habis asasi.
-_-

final nak dekat la wehh..
tapi aku tak ready langsung!
mood pon tak de.


so, aku mengambil langkah untuk deactived facebook dan twitter.
tapi bila pikir balik, aku risau gak sebab banyak maklumat diorang post kat facebook ngan twitter.
pasal lab report la, class la, aktiviti la.
so aku dengan tabah dan cekal, aku tetap akan deactivated facebook.

tapi twitter aku ingat biar je lah.
sebab twitter ni kurang melalaikan sangat.
cehwahh..

haha,

tapi seriously aku rasa sangat malas sangat.
nak duduk kat meja tu pon malas.
apetah lagi nak buka buku.

macam mane nihh???


p/s: minta maaf kpd semua and wish me luck plz :)

Monday, 6 February 2012

hektik = penat

lub dub.. lub dub.. lub dub..

walaowehhh..
lagi beberapa minggu nak final exam dah..

walaowehh..
lagi beberapa minggu nak habis asasi dah..

walaowehh!!
pahal aku relax semacam ni -_-
erghhh..


minggu ni sangat la penat..
sepatutnya aku balik..
tapi sebab ada trip kelab pergi TAMAN NEGARA..
so follow je lah..

perjalanan trip ni agak best la..
tapi to be honest sebenarnya trip ni agak kurang seronok
mungkin sebab hanya kenal 3-4 orang je..
dan terlalu ramai perempuan..
sebab tu semua dok cover cover..
-_-
kalau lah pergi dengan budak rumah atau sekolah..
wahh..
tentu beronok-ronok..


seterusnya,
dengar cerita study week 3 - 11 March. final exam 12 March - 1 April.
walaowehh..


dah berdebar dah ni..
okay lah, nak pi basuh baju..
nak bersihkan diri..
pastu nak try spam main gitar..
kehkehkeh..


p/s: aku tertanya tanya perbezaan confidence dan capab.
*capab=cari publisiti.

kbye,