Monday, 28 February 2011

progression - DOTA

dota?
apa tu?

siapa tahu dota tu apa?
=..=

haha..
Defense of the Ancients (sering ditujukan sebagai DotA) merupakan suatu peta yang boleh diubah dalam permainan video Warcraft III: The Frozen Throne, berdasarkan peta "Aeon of Strife" dalam permainan Starcraft Blizzard. Ia merupakan suatu permainan strategi tertumpu kepada pertempuran pahlawan. Tujuannya adalah untuk memusnahkan pangkalan lawannya dengan menggunakan pahlawan sendiri bersama pahlawan-pahlawan bersekutu dan pejuang-pejuang bersekutu AI lain bersama "creeps". Turut sama konsep permainan video peranan, pemain akan meninggikan tingkatan pahlawannya serta menggunakan emas untuk membeli kelengkapan dalam usaha untuk mengalahkan pasukan lawan.

sumber dari wikipedia

masa cuti cuti camni, memang setiap hari la aku main game ni :D
kadang kadang sampai 6-7 game sehari .
hahaha

cuba tengok destop gambar apa??


haha, menarikkan..
ada garena lagi :D


ada juga orang yang buat destop camni ;D
nak tau siapa??
cari sendiri la ;D 

selalunya aku main kat garena..
takde la macam ada orang tu main dengan AI ;D

haha..

add la kat garena yea =)







sebenarnye takda idea nak tulis benda ape.so tulis la pasal game ni =D

Friday, 25 February 2011

nak tukar blog punyer layout laa

baiklah
hari ni, aku akan berusaha untuk tukar layout blog ni
sampai jadi lawa
hahaha
=D



p/s: tolong bantu yea :)

Thursday, 24 February 2011

review filem =)

the mechanic:
tempat:gsc, terminal one, seremban
komen: permulaan cerita yang bosan.nak abis baru best
rated: 3 / 5


sanctum:

tempat:gsc, terminal one, seremban

komen: boleh la
rated:  3 setengah / 5


sekian , terima kasih .

Wednesday, 23 February 2011

road trip @ pelabuhan dickson

tarikh: 20/2 - 22/2
destinasi: pelabuhan dickson


ketua rombongan a.k.a CEO: muhammad naqib
kuli planner: ahnaf muslihudin
sponsors: azzam yani & ahmad azlan
mechanic: irfan azri
pembawa perut: ridhwan firdaus

jawatan tambah:-
ketua stalker: ahmad azlan
penolong stalker: ridhwan firdaus
ketua zombie: ahnaf muslihudin
zomba: irfan azri
cikgu renang: azzam yani


synopsis-
cerita bermula...
(aduh malas lak nak tulis)

result:-
1)naqib :)
2)atok
3)alan
4)sepet
5)ahnaf
last)azzam
kami ke pantai
air sangat masin
relaxin our mind
nampak tak pro kat belakang tu.dia tengah fokus :D
bukti stalk :)
zomba? mane zombie?
(aku paling pro game bola.semua kalah)
green vs black
pemenangnye green grandieur
jangan lupe gune
erk?
banana boat
menonton hantu kak limah & damping malam
sejuk~
cafe gazebo
tempah satu panggung
cerita:- the mechanics dan sanctum


for more picture, please click the link HERE


sekian, terima kasih
we are fifty

Wednesday, 9 February 2011

Tuesday, 8 February 2011

driving license #2

tensyen+stress


takde ke cikgu yang baik sikit ajar!!!

Sunday, 6 February 2011

wat??man utd!!

yea..
man utd kalah kepada wolves buat pertama kali di liga..

tapi kan..
tak rasa pelik ke??
man utd kalah, and then heboh satu dunia..
masuk blog la..
keluar facebook la duk orang asyik mencaci dan wateva...
wow..
sungguh menakjubkan..
tapi kalau liverpool kalah..
eleh biasa la tu!!
HAHA
lagi pelik kalau liverpool menang!!
heboh satu dunia :D

setakat arsenal tu !!
memang hebat 4-0
HEBAT
HAHA

chelsea kita tunggu lawan liverpool!!
yenuwa?

Wednesday, 2 February 2011

MITSHUBISHI kancil

tadi ialah kali pertama aku membawa kereta..
selepas tunggu lesen L untuk siap selama 3 minggu..-,-'

ala,bukan susah pon nak bawak kancil.setakat mati enjin 20 kali dan terhenjut-henjut tu biasa la..
betul tak?

selama 2 jam tu.
aku telah diberi "pujian" tajam daripada tenaga pengajar aku..
tapi tak pa..
dia tak tau,dia bakal melahirkan MICHAEL SHUMACHER malaysia :D
HAHA..

nak tau tak??
tadikan, aku usha LIVE depan mata..

cerita nya begini:
masa bawak dengan penuh berhemah tadi.tetiba ada seorang perempuan ni yang bawak depan aku.dipendekan cerita.dia terlanggar tiang tepi jalan tu..
wakakaka..da retak kereta kancil eksklusif tu..
habis pakcik yang ajar aku pun keluar kereta gak..
ada la tinggal corak-corak kat tepi kereta tu.:DD

tadi aku belajar macam macam..
belajar parking,3 olah gerak,naik bukit dan macammacam lagi la..


SO..
kalau ada sesiapa nak race boleh la set masa dan tempat okayy??

HAHA


haaa!!!
ada satu lagi cerita..
tau tak??tadi masa kat sana..
kan ada orang ni nak pergi tempah untuk ujian komputer kot..
camni perbualan mereka~

orang tu: cik saya nak tempah tuk komputer test
cik kaunter: ohh..bila encik nak??
orang tu: hmm hari rabu minggu depan boleh
cik kaunter: rabu?ok..transport or datang sendiri..
orang tu: datang sendiri..
cik kaunter: naik pe??
orang tu: motor!!!

HUH!!!
korang paham tak??
tak paham tak pe la -.-'

sekian~

Tuesday, 1 February 2011

kereta kereta


esok aku da start belajar kereta.
hahaha..

setelah 3 minggu tunggu lesen L siap:D

esok anda dapat saksikan MICHAEL SHUMACHER (betul ke eja) membawa kereta...